Babylab informatie

Een bezoek aan het Baby Lab duurt meestal tussen de 30 minuten en 1 uur. Jouw baby zal alleen deelnemen aan een taak die tussen de 5 en 10 minuten duurt en de rest van de tijd zal worden besteed aan het uitleggen van de studie, het geven van instructies en het helpen van jouw baby zich comfortabel te voelen in ons lab. Op elk moment ben je samen met jouw baby. In de meeste van onze taken zitten baby’s meestal op een hoge stoel en zitten hun ouders op een stoel achter hen.

Meestal laten we baby’s geanimeerde films of afbeeldingen op een computerscherm zien of laten we ze interessante geluiden horen. Soms hebben we taken waarbij je interactie hebt met jouw baby, bijvoorbeeld door een kort spel met hen te spelen. Voordat je en jouw baby naar ons lab komen, sturen we alle informatie over de studie waaraan je gaat deelnemen via e-mail, zodat je weet wat je kunt verwachten van het bezoek!

Ons belangrijkste doel is dat jij en jouw baby een geweldige tijd hebben in ons lab. We houden van onderzoek, maar wat we het meest leuk vinden, is een blije baby! Je kunt jouw baby voeden of verschonen indien nodig. Jouw baby kan spelen op onze speelmat en de tijd nemen totdat ze zich klaar voelen om aan een taak te beginnen. Al onze taken zijn babyvriendelijk en ze zijn speciaal ontworpen om aantrekkelijk en leuk te zijn. Elke baby heeft echter zijn eigen voorkeuren en we respecteren en moedigen dat aan – als jouw baby onze taken niet leuk vindt, zullen we op elk moment stoppen.

Door deel te nemen aan onze studies draagt jouw baby bij aan fundamenteel onderzoek dat ons zal helpen begrijpen hoe we kinderen beter kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling. We hopen je te verwelkomen in het lab voor een leuke en bijzondere ervaring!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten,

Team Baby Lab